4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

İlk aday adayı Rıza Barut

AK Parti Elazığ il Başkanlığı'nın 14 Aralık'ta yapacağı temayül yoklaması öncesi, ilk aday adaylığı açıklandı. AK Parti'den Elazığ belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Rıza Barut, ''Ümitli olduğum için bu işe soyundum. İnşallah hayırlı olur'' dedi. 

TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde başmüfettiş olarak görev yapan Rıza Barut'un müracaatını AK Parti İl Başkanı Ali Şerifoğulları kabul etti.
 
İl Başkanlığı binasında yapılan müracaatta konuşan Başkan Şerifoğulları, "Adaylıkla ilgili takvim devam ediyor. Adaylık la ilgili ilk müracaatı almış bulunuyorum. İlçe ve il ile ilgili temayül yoklaması yapılacak. Genel Merkez ve Milletvekillerinin de katıldığı temayül yoklaması yapılacak. Selmanoğlu ilin Belediye Başkanı'dır. Adaylıkla ilgili süreç devam ediyor. Adaylıkla
ilgili karar temayül ve merkez yoklaması ile belirlenecek" ifadelerini kullandı. 

Rıza Barut ise yaptığı konuşmada, "Bu bir demokratik yarış. Aday adaylığı için herkes müracaat edebilir. Süreç devam ediyor. 14 Aralık'ta temayül yoklaması yapılacak. Başarısız olmak için girişimde bulunmam. Ümitli olduğum için bu işe soyundum. İnşallah hayırlı olur. Kafamda projelerim var. Elazığ'ımız bir sembol şehirdir.
 Bu şehrin insanları güzel hizmetlere layıktır. Şansımı zorluyorum. Bir demokratik hak olarak görüyorum bu müracaatı" ifadelerinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 16:52:23
Güncelleme :12 Aralık 2008 Cuma 17:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?