6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

İnşaatlara ÖSS denetimi

Elazığ Valiliği tarafından Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) nedeniyle yayınlanan bildiri doğrultusunda Belediye Zabıta Müdürlüğü, okul çevrelerindeki inşaatları denetledi. Gürültüye neden olan inşaatların ruhsat sahipleri hakkında tutanak tutuldu.

Elazığ Belediyesi Zabıta ekipleri, ÖSS’nin başlama saatinden itibaren şehir içindeki okulların çevresinde faaliyet gösteren inşaatları kontrol etti. Valilik tarafından yayınlanan bildiri doğrultusunda sınav saatinde gürültüye neden olabilecek her türlü faaliyete yasak gelmesi nedeniyle zabıta ekipleri, inşaatlarda yaptıkları kontrollerde gürültü yapılmasına müsaade etmedi.

Zabıta Müdürü İbrahim Özgen Erdoğmuş’un da katıldığı kontrollerde, okul çevresinde mermer keserek gürültüye neden olan bir inşaat işçisi uyarıldı, inşaatın ruhsat sahibi hakkında ise yasağa uyulmadığı gerekçesiyle tutanak tutuldu.

Zabıta Müdürü İbrahim Özgen Erdoğmuş, Valilik tarafından yayınlanan bildiri doğrultusunda Belediye Encümeni tarafından alınan karar üzerine, ÖSS’nin yapıldığı saatler içerisinde gürültüye neden olan inşatlarda kontroller yaptıklarını ve yasağa uymayan inşaat sahiplerine cezai işlem uyguladıklarını söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 17:45:20
Güncelleme :26 Haziran 2005 Pazar 10:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?