3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

İŞGEM kapasite artırıyor

Elazığ'da 2007 yılında kurulmasına karşın kısa sürede önemli çalışmalar yaparak ülke genelinde örnek olarak gösterilen İŞGEM'deki işyeri kapasitesinin arttırılacağı belirtildi. 

Halen 33 işyeri ile işlerini geliştirmek isteyen esnafa destek veren İŞGEM'in kısa sürede gösterdiği başarıyı arttırmak, işlerini geliştirmek isteyen esnafa destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, "Burada yapılan başarılı çalışmalar hepimizi sevindirmektedir. İşini geliştirmek isteyen esnafa sağlanan imkanla burada yapılan çalışmalarda alınan neticelere baktığımız zaman sonuçlar fevkalade başarılı olmaktadır. Biz de burada yapılan çalışmaların arttırılması, esnafın sıkıntılarını giderme zemini bulmalarının sağlanması için işyeri sayısını arttırmayı planladık. Halen 33 iş yeri kapasitesi bulunan İŞGEM'deki işyeri sayısını 50'ye yükseltmeyi ve daha çok esnafın buradan faydalanmasını istiyoruz. Bu konuda yapacağımız çalışmalarda KOSGEB'den destek alacağız. Bunun için de KOSGEB yetkilileriyle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. 

Öztürk, küçük esnafın kendi iş yerlerinde büyüme imkanı bulamadığını, bazı esnafın da işyerlerinin ekonomik açıdan sıkıntı oluşturması nedeniyle yaşanan mağduriyetlerini gidermek üzere kurulan İŞGEM çatısı altında yapılan başarılı çalışmaların ivme kazanarak devam etmesini beklediklerini, buradan elde edilen başarılı gelişmelerin Elazığ ve bölge adına da olumlu katkılar sağladığını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:01:38
Güncelleme :22 Eylül 2008 Pazartesi 16:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?