4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

İstanbul-Elazığ seferlerine yeni tarife

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul'dan Elazığ'a düzenlediği uçak seferlerinin tarife ve bilet fiyatlarının yeniden düzenleneceği açıkladı.

Öztürk, ''THY Genel Müdürlüğü, kış tarifesi ile birlikte bu konuda yeni bir düzenleme yapılacağını belirtti'' dedi.

AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk, THY Genel Müdürü ile yaptığı görüşmede özellikle İstanbul uçağının erken saatte kalktığını, bunun da sıkıntı oluşturduğunu, bu nedenle uçak tarifesinin değiştirilmesi, aynı şekilde bilet fiyatlarının da aşağı çekilmesi gerektiğini söyledi. Öztürk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti:
"Bilindiği gibi İstanbul uçağı erken saatte kalkıyor. Bu durumda Elazığ'a gelecek bir yolcunun geceyi uyumadan geçirmesi gerekir. Bunun giderilmesi için görüşmelerimiz oldu. THY Genel Müdürlüğü, kış tarifesi ile birlikte bu konuda yeni bir düzenleme yapılacağını belirtti. Tabii ki havaalanı pisti tamamlandığı zaman Elazığ'a gelecek uçak sayısında artış planlanıyor. Böyle olduğu zaman bugün yaşanan sıkıntı kendiliğinden ortadan kalkmış olacak. Ancak biz ilimizin diğer alandaki sorunlarına çözüm getirme girişimlerinde olduğu gibi bu konuda da gerekli girişimleri yaptık."

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?