3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Kadın girişimcilere bilgisayar eğitimi

Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu tarafından kadın girişimcilere yönelik uygulanacak olan bilgisayar eğitim kursu 5 Ocak Pazartesi günü başlıyor.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Remziye Can, kadın girişimcilerine yönelik bir dizi faaliyet planladıklarını belirterek, ilk önce tüm işletmeler için geçerli olan ve günümüzün en önemli argümanlarından biri haline gelen bilgisayar kullanımı hususunda bir eğitim planlandıklarını söyledi.

Bu kapsamda ETSO bilgisayar laboratuarında temel bilgisayar ve ofis programları kullanımına yönelik eğitimin 5 Ocak itibarıyla başlayacağını belirten Can, "Kursumuza katılmak isteyen tüm kadın girişimcilerin odamıza veya ETSO Kadın Girişimciler Ofisine müracaatta bulunarak form doldurmaları gerekmektedir. İlgili formlarda girişimci kadınlarımızın hafta içi yada hafta sonu tercihine göre yapacağımız düzenleme sonucunda kurslarımıza katılabileceklerdir. Kursumuzda her dönem yaklaşık bir ay sürecek olup, kurs sonunda odamız tarafından sertifika verilecektir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle düzenlenecek olan bilgisayar kursları 2009 yılında gerçekleştireceğimiz ilk eğitim programı olup, daha sonra çeşitli mesleki ve beceri kursları da düzenlenecektir. Bu vesileyle pazartesi günü saat 14.00'te ETSO hizmet binası birinci katındaki bilgisayar laboratuarındaki kursumuza kursiyerlerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 17:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?