5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Kaldırım işgaline ceza yağıyor

ELAZIĞ'DA ZABITA KALDIRIM İŞGALİNE CEZA YAĞDIRIYOR

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kaldırım işgali yapan esnafa yönelik sürdürdüğü operasyonlarda 3 iş yerine daha 2 gün süreyle daha kapatma cezası verildi.

Şehrin muhtelif yerlerinde kaldırım işgaline yönelik operasyonlarına ara vermeden devam eden ekipler bu doğrultuda bugün Yeni Mahalle Kemal Şedele Caddesi üzeri ve Üniversite Mahallesi Fırat Üniversitesi Hastanesi karşısında kaldırım işgali yapan 3 işyerine 2 gün süreyle kapatma cezası verdi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenli olarak operasyonlarına devam edeceklerini belirterek esnafların kaldırım işgali yapmamasını istedi.

Başkan Yardımcısı Çiftçi, kaldırım işgali yapan esnafa bundan sonraki süreçte kapatma cezaları vermeye devam edeceklerini kaydetti. Kaldırımları kullanan hanım kardeşlerimizin ve çocuklarımızın kaldırım işgalleri yüzünden birçok kez yolları kullanmaya başladığını ve bundan dolayı bin bir zorluk çektiğini ifade eden Çiftçi, esnafı bir kez daha uyararak bu konuya yayaların haklarına saygılı ve duyarlı olmalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 12:33:00
Güncelleme :23 Ağustos 2011 Salı 09:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?