3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Kaldırımların yenilenmesi sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şehrin genelindeki kaldırım ve tretuvar çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Belediyecilik çalışmalarında sadece çevremizde değil, ülkemizin genelinde çok iyi bir konuma ulaştık'' dedi.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kaldırım yenileme ve tretuvar çalışmalarına Akpınar Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Abdullahpaşa Mahallesi ile çeşitli çalışma alanlarında devam ettiler. Fen İşleri ekipleri, eskiyen ve yıpranan kaldırım taşlarını yeni ve dekoratif kaldırım parkeleriyle değiştirerek bu alanlardaki çalışmalarına hız verirken yapılan çalışmalar çevre sakinleri tarafından beğeni ve takdirle karşılandı. Yapılan çalışmaların modern, çağdaş ve günün gereklerine uygun olarak gerçekleştirildiğini kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren yapmış olduğumuz birçok çalışma ve hizmetlerimizde çağdaş bir kent oluşturmaya gayret gösterdik. Gelinen nokta itibariyle de, belediyecilik çalışmalarında sadece çevremizde değil, ülkemizin genelinde çok iyi bir konuma ulaştık. Bundan sonraki süreç içinde de aynı şekilde faaliyetlerimize ve çalışmalarımıza dur durak demeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 23:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?