3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Karakoçan Kaymakamı'ndan ziyaretler

Karakoçan Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçe Devlet Hastanesi ve ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Kaymakam Ünsal, Devlet hastanesini ziyaretinde sağlık grup başkanı Kadir Kaplan, başhekim Gökhan Artaş ve hastane müdürü Hasan Ateş ile toplantı yaparak bilgi aldı. Hastane birimlerini gezen Kaymakam Ünsal, hastalarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
Başhekim Artaş, hastanenin 2007 yılında ilçeler bazında ilk TSE belgesi alan hastanelerden biri olduğunu söyledi.

Hastanede sadece kadın doğum uzmanı bulunduğunu, genel cerrahi ve çocuk doktoru uzmanlarının askerde olduğunu belirten Artaş, ``Bu branşlarda geçici görevlendirmelerle hastalara hizmet vermeye çalışıyoruz. Askerde olan uzman doktorlarımız döndükten sonra hastalarımıza daha iyi hizmet vereceğiz`` dedi.

Ünsal daha sonra ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Bulut ile birlikte Şehit Jandarma Kıdemli Üst Çavuş Mahir Özdemir ve Cengiz Topel ilköğretim okullarını ziyaret etti. Ünsal, okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi alıp, sorunlarını dinledi.

Ünsal, Eğitim yatırımlarının kendisi için öncelik olduğunu ve Eğitim adına Kaymakamlık adına üzerlerine düşenin yapılacağını söyledi.Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğrencilere çeşitli hediyeler veren Ünsal, Cengiz Topel İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen okuma yazma kursuna katılan kadınların ders gördüğü sınıfı da ziyaret etti. Ünsal, burada katılımcılara kırtasiye malzemeleri hediye etti.

gunisigigazetesi.net
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?