3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Karakolda dehşet!

Borç bunalımı nedeniyle tabancayla intihara kalkışan memurun durumu ağır...

Elazığ'daki Mareşal Fevzi Çakamk Polis Merkezi'nde sivil memur 28 yaşındaki Fatih Yardımcı, borç bunalımı nedeniyle tabancayla intihara kalkıştı

Polis merkezinde 4 yıldır teknisyen olarak çalıştığı belirtilen Fatih Yardımcı, onarımda olan binanın bodrum katına indikten sonra `Yaşama hakkım yok. Ölümümden ben sorumluyum' notu yazdıktan sonra beylik silahını başına dayayıp tetiği çekti. İnşaat çalışması yapıldığı için silah sesi duyulmazken bir süre sonra malzeme almak için bodruma inen işçiler, teknisyen Fatih Yardımcı'yı kanlar içersinde buldu.

Çağrılan 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Fatih Yardımcı, yoğun bakıma alındı. Doktorlar, Fatih Yardımcı'nın hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, hastaneye giderek Fatih Yardımcı'nın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Emniyet teşkilatında 4 yıldır çalıştığı ve 2007 yılından bu yana da Mareşal Fevzi Çakamak Polis Merkezi'nde görev yaptığı belirtilen Yardımcı'nın bankadan kredi çektiği ve borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği, bu nedenle intihara kalkıştığı ileri sürüldü.
 

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 20:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?