4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Karla mücedelede etkin çalışma

Elazığ Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu, ana arterler ile yoğun yaya ve araç trafiğinin yaşandığı cadde ve sokakların kaldırımları temizlendi. Çalışmalar kapsamında iş makineleriyle caddelerden alınan kar kütleleri kamyonlarla şehir dışına taşındı.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kar temizleme çalışmalarının yanında buzlanmaya karşı yoğun bir şekilde tuzlama çalışmalarını da sürdürüyor.

Gazi Caddesi, Hürriyet Caddesi, Bosna-Hersek Caddesi, Öğretmen Evi ile Postane meydanında.

kaldırımlarda biriken kar kütleleri temizlendi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışından sonra belediye ekiplerinin acil eylem planı çerçevesinde anında karla mücadele çalışmalara başladığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Öncelikle ana arterler, hastane güzergahları ile yoğun olarak kullanılan tüm cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarımızı gece boyu aralıksız sürdürdük. Başta Harput ve Beyyurdu mahallelerimiz olmak üzere tüm yerleşim birimlerimizin şehirle bağlantısını sağlayan yollarımızda kar temizliği ile buzlanmaya karşı etkin önlemler alarak tuzlama çalışmalarımızı aralıksız devam ettirdik. Gece boyunca karla mücadele ekiplerimiz sürekli görevlerinin başında oldular. Bir yandan ana arterlerde karla mücadele çalışmaları yapılırken, diğer yandan da yayalarımızın yürürken sıkıntı çekmemeleri ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için kaldırımlar temizlendi".

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 14:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?