6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Konya'daki Elazığlılar piknikte buluştu

Elazığlılar, Konya Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği piknik programında biraraya geldi. 

Konya Kent Ormanı Piknik Alanı'nda biraraya gelen Elazığlılar, 9 yıldır her yıl düzenledikleri piknik programında hem piknik yaptılar hem de mahalli türküler eşliğinde eğlendiler. 

Piknik programına, Elazığlılar Derneği Başkanı Cemil Bozkurt ile birlikte Konya'nın önde gelen Elazığlı bürokratları, öğretim elemanları, işadamları, diğer meslek mensupları aileleriyle katıldı. 

Programda konuşan Dernek Başkanı Cemil Bozkurt, 24 Haziran 2006 tarihinde düzenlenecek olan 'Elazığlılar Gecesi' programı hakkında bilgi verdi. 

Programa tüm Elazığlılar ile Elazığlılar'ı bağrına basan Konyalılar'ın katılmasını temenni ettiklerini dile getiren Cemil Bozkurt, bu arada yapılan çalışmalara da Elazığlı hemşehrilerinin destek vermesini istedi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 12:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal TASALI IP: 85.98.154.xxx Tarih : 5.12.2006 13:44:32
Konya Elazığlılar Kültür ve dayanışma derneğinin yapmış fedakarlık ve çalışma gerektiren bu faaliyetlerinden dolayı; başta cemil BOZKURT bey olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini ve bu tür etkinliklere katılanTüm elazığlı hemşehrilerimi gönülden tebrik edeiyorum. Ben kendim Denizli Acıpayamda DSİ de görevli Ziraat Mühendisiyim. Denizlide 'de böyel bir güzelliği oluşturmaya çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerinizin devamını diler başarı dileklerimle hepinizi sevgi ve muhabbetle kucaklarım. KEMAL TASALI DSİ tesisleri ACIPAYAM/DENİZLİ 02585181513..GSM:05354373155