22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Köylülere köpeklerin saldırısı

Baskil İlçesi'ne bağlı Aydınlar Kköyü Aşağıkol Mezrası'nda köpeklerin saldırısına uğrayan köylüler, şans eseri kurtuldu. 

Köylülerden birinin köpekler tarafından koparılan burnu, kaldırıldığı Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyatla dikildi. 

Baskil'in Aşağıkol Mezrası'nda Bayram Şener (44) ile sağır ve dilsiz olan Temmur Sap adlı köylü, gece geç saatlerde misafirlikten döndükleri sırada çok sayıda köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısı sonucu Bayram Şener'in burnu koparken, sağır ve dilsiz olan Temmur Sap da kollarından yaralandı. Yaralı olarak Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılan Şener'in kopan burnu, Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İsmet Bingöl tarafından yerine dikildi. 

Bayram Şener, "Misafirliğe gitmiştim, gece komşulardan eve dönerken sokakta köpeklerin saldırısına uğradım. Yerde kar olduğu için taş sopa bulamadım ve müdahale edemedim. Burnumu ve elimi parçaladılar" diye konuştu. Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İsmet Bingöl, iki hastanın köpek saldırısı sonucu geldiğini belirterek, "Sağır ve dilsiz olan hastanın kollarında ve ellerinde derin izler vardı. Yaralar temizlenip dikildi. Her iki hasta da, kuduz ihtimali nedeniyle kuduz aşısı programına alındı" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 16:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Batuhan Kılıç IP: 88.254.94.xxx Tarih : 25.01.2007 15:39:17
:Bu köpeklerin hepsini vurmak lazım sahip lerinin söyleyip habersiz vurmak iyi olmaz geçen sene ağın deri fabrikasında bidamı ısrdı adam kuduz iynesi yedi: