4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Kutlamalarda yoğun güvenlik önlemi

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı.
 
Vali Muammer Muşmal törende yaptığı konuşmada, "Dış güçler emellerini gerçekleştirmek için bebek katili, eşkıya sürüsü bölücü terör örgütlerine destek veriyor" dedi. 

Elazığ Valiliği önünde başlayan törenlere Vali Muammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Eyüp Kaptan, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı. Geniş güvenlik önemleri altında yapılan kutlamalarda konuşan Vali Muşmal, "Cumhuriyetimizi yıkmak, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen iç ve dış düşmanlar birlikte saldırıya geçmiş, Türkiye üzerinden planlarını yapmaya başlamıştır. Dış güçler emellerini gerçekleştirmek için bebek katili, eşkıya sürüsü bölücü terör örgütlerine destek vermektedir. Sevgili gençler, hiçbir zaman bu oyuna alet olmayın. Bugünler her zamankinden daha uyanık ve birlik içinde olmamız gereken günlerdir" dedi. 

Kutlamalarda Mehteran takımı Sancak marşını çaldığı sırada Vali Muşmal ve 8.Kolordu Komutanı Kaptan'ın elleriyle tempo tutması dikkat çekti. Tören, 8. Kolordu Komutanlığı bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde öğrencilerin geçişleri ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 16:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?