3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Makine parkına 10 yeni araç

Elazığ Belediyesi, makine parkına 10 yeni araç daha ekledi. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ''Halkımızın yüzündeki güzel tebessümler, yaptığımız çalışmaların ve memnuniyetin en güzel göstergesidir'' dedi. 

Postane Meydanı'nda düzenlenen araç tanıtım törenine Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Belediye Başkanı Selmanoğlu, durmadan koşmaya devam edeceklerini belirterek belediyenin yeni projelerinin büyük ses getirdiğini ifade etti. 

Selmanoğlu, "Elazığ'ı modern bir şehir yapmak adına gece gündüz demeden ekibimiz ile birlikte çalıştık. Ve bu çalışmalar sonucunda Türkiye'nin önde gelen CNBC-e Business dergisi tarafından ilimiz yaşanabilir 10 vilayet arasında yerini aldı. Elazığ artık kabuğuna sığmayan ve her geçen gün gelişen değişen bir şehir konumuna geldi. Elazığ'ımıza hizmeti ibadet sayan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. 

Selmanoğlu, "Halkımızın yüzündeki güzel tebessümler, yaptığımız çalışmaların ve memnuniyetin en güzel göstergesidir. Belediyemizi her alanda atağa geçirmek suretiyle halkımızın mutluluğunu esas alan ve önünü gören bir belediye oluşturduk. Birlik ve beraberlikle yolumuza koyulduk. Modern şehirciliğin temellerini atarak bölgede örnek alınan bir kent olmayı başardık. Bugün geriye dönüp baktığımızda şehrimizde 4.5 yıl içerisinde nelerin değiştiğini ve geliştiğini, halkımızın bizlere gösterdiği yoğun takdir duygularından da anlamaktayız. Elazığ, son yıllarda özellikle şehircilik alanında çok hızlı bir gelişme trendi yakaladı. Daha güzel ve yaşanabilir bir Elazığ için, hizmette sınır tanımayan bir belediye için, modern ve vizyon şehir Elazığ için, çalışmalarımız artarak devam edecek" diye devam etti. 

Süleyman Selmanoğlu daha sonra vatandaşlar ile birlikte yeni alınan 10 aracın kurdelesini kesti. Başkan Selmanoğlu, yakın zamanda itfaiye için de yeni araç alımının yapılacağını ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 12:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?