4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Manisa'dan Elazığ'a gönül köprüsü

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Turkcell'in ana sponsorluğunda yürütülen "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Manisa'dan Elazığ'a gelen öğrencilerin oluşturduğu kafilenin başkanı bugün Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Gönül Köprüsü Elazığ koordinatörü Ahmet Kabaklı, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Fikret Ertan ile çok sayıda öğretmen de hazır bulundu. Öğrenci Kafile Başkanı öğretmen Adil Bican, "Bizler Manisa 'Gönül köprüsü' mensupları olarak 20 Haziran itibari ile toplam 8 otobüs, 280 öğrenci ve 24 öğretmen arkadaşımız ile beraber Bakanlığımızın projesi kapsamında güzel Elazığ'ımıza geldik. Elazığ'a ayak bastığımız andan itibaren çok sıcak bir atmosfer ile karşılaştık. Ben bu konuda başta sayın Belediye Başkanımız olmak üzere tertip komitesinde görev alan tüm idarecilerimize teşekkür ediyorum. Elazığ'dan çok iyi duygularla ayrılacağımızı samimiyetimiz ile söylüyoruz" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise, "Doğu'nun incisi güzel Elazığ'da sizleri görmekten dolayı son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu projesini destekliyoruz. Türkiye'nin kültür ve tarih zenginliklerini insanların birbirine yakınlaşarak görmesi ve kucaklaşması son derece önemlidir. İnanıyorum ki, Doğu'nun bu güzel şehrini içinizde görmeyen öğretmen arkadaşlarınız buradan ayrıldıktan sonra duyguları daha da güzel olacak. İnsanlarımızı daha çok sevdiğinize inanıyoruz. Kafile Başkanımızın ifadelerinden de bu anlaşılıyor. Biz herkesi ve güzel vatanımızı seviyoruz. Sizleri tekrar burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğumuzu belirtiyor, şehrimize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 18:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?