16
Mayıs
2024
Perşembe
ELAZIĞ

Mehmet Ağar, oyunu Elazığ'da kullandı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, eşiyle birlikte memleketi Elazığ'da oyunu kullandı. Ağar, milletin huzur duyacağı gelecekten endişe etmeyeceği bir sonuç aldığı takdirde, Türkiye'nin bugününden daha güzel yarınlarının olacağını bilirterek, herkesin bunun için dua edeceğini söyledi.

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Sürsürü Mahalesi'ndeki Vali Tevfik Gür İlköğretim Okulu'nun 1260 nolu seçim sandığında oyunu kullandı. Eşi Emel Ağar ile birlikde oyunun kullanacağı okula gelen Ağar'ı burada sevenleri karşıladı. Ağar oyunu kullanmadan önce eşi Emel Ağar, "Açık kullan herkes biliyor zaten" sözlerine Mehmet Ağar, "Olur mu her şeyin bir yolu var, kuralı var uymak zorundayız" diye cevap verdikten sonra oyunu kullandı. Ağar, oyunu kullandıkdan sonra memlekete hayır getireceği bir seçim olacağını ümit ettiğini belirterek," Türkiye ve insanımız her şeyden önemli. Hayatta varlığımızın sebebi bu topraklarda yaşayan herkesin ve büyük milletemizin mutluluğudur. Bu seçim de inşallah bu mutluluğa katkı yapacaktır. Milletin huzur duyacağı gelecekten endişe etmeyeceği bir sonuç aldığı vakit, Türkiye'nin bugününden daha güzel yarınları olacaktır, hepimiz buna dua ediyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve dua ediyoruz" dedi.

Mehmet Ağar, oyunu kullandıkdan sonra okul çıkışında yine sevenleri tarafından uğurlanırken, eşi Emel Ağar çocuklara harçlık verdi.

Ağar daha sonra Ankara'ya hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 12:07:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?