3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Memurlardan aileye yardım

Erzincan Tarım İl Müdürlüğü personeli köy çalışmaları esnasında tespit ettiği ekonomik durumu kötü aileye yardım elini uzattı.

Tarım il müdürlüğü personeli Erzincan’a bağlı Işıkpınar Köyünde 5 çocuğuyla ahırdan bozma bir evde yokluk içerisinde yaşayan Tellan Sarıboğa (45) ve ailesine bir adet inek hediye ettiler. Çalışanlar tarafından alınan inek Tarım İl Müdürü Ali Lek tarafından Tellan Sarıboğa’ya teslim edildi.

Tellan Sarıboğa İl Müdürü Ali Lek ve tarım personeline teşekkür ederek, “Ben ve çocuklarım zor şartlar altında hiçbir gelirimiz olmadan yaşamaya çalışıyoruz. Eşimi kaybettikten sonra çocuklarıma çevreden gelen yardımlarla bakmaya çalışıyorum. Bir oğlum şu anda Diyarbakır’da vatani görevini yapıyor. Kızım ise lisede okuyor. Hiçbir gelirimiz yok. Herhangi bir toprak varlığımız da yok. Oğlum işsiz. Her geçen gün yaşamakta zorlanıyoruz. Şimdi Tarım İl Müdürlüğü bize bir inek hediye etti. Bu inekle hem ihtiyaçlarımızı karşılamaya hem de lisede okuyan kızımın masraflarını çıkarmaya çalışacağım.”dedi.

İl Müdürü Ali Lek ise tarım personeline bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek aileye yardımlarının devam edeceğini, toplumdaki dayanışma ve kardeşlik duygularını en iyi şekilde yaşatmaya çalışacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 15:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?