3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

MHP'li Erdem projelerini tanıttı

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Enver Erdem, basın toplantısı düzenleyerek, seçilmesi halinde uygulayacakları projelerin tanıtımını yaptı. Erdem, seçilmeleri durumunda ilkeli insanlarla yola devam edeceklerini belirterek, "İsmi dedikoduya bulaşmış yolsuzluğa bulaşmış insanlarla yola devam edemeyiz. Usulsüz gördüğüm işler hakkında savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

MHP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Enver Erdem, Akgün Otel'de proje tanıtım toplantısı yaptı. Toplantıya MHP İl Başkanı Servet Gürgözeler, parti yöneticileri ile çok sayıda ulusal ve yerel gazete temsilcileri katıldı. Erdem, uzun zamandan beri şehrin iyi yönetilmediğini belirterek, seçilmeleri halinde ilkeli insanlarla yola devam edeceklerini, usulsüz yapılan işlerle ilgili ise savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
Erdem, "Şehrin kentleşme dokusu bozulmuştur. Maalesef bu gidişata yerel yöneticiler tarafından zamanında müdahale yapılamamıştır. Birilerinin imkanları şehrin geleceğine tercih edilmiş ve Elazığ şehir kimliğini ve planlı gelişmeyi kaybetmiştir. Ve sonuçta; gelecek yılların yükünü taşımayacak yollar, en ufak bir depremde yıkılma korkusunu yaşadığımız evler, yetersiz alt yapı, ufak bir yağışta oluşan seller, çarpık, kontrolsüz, kalitesiz yapılar ortaya çıkmıştır. Oysa belediyecilik, insanların gelir
seviyesini yükseltecek imkanlar sağlamak, sosyal hayatı canlandıracak mekanlar kurmak, deprem korkusu olmadan oturabilecekleri binaları ortaya koymaktır. Bu sebeple, alt yapının en az 100 yıl yeteceği, modern belediyecilik imkanlarıyla, çağdaş anlayışla, kaliteli şehircilik hedefiyle, insanımızın yaşam standardını yükseltecek, katılımcı bir yönetim anlayışı, temel misyonumuz olacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 16:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
resul IP: 78.176.178.xxx Tarih : 17.01.2009 00:07:39

Başarılar diliyorum. Her şey ELAZIĞ için..