22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Miniklerden 'geri dönüşüm'e destek

Elazığ Belediyesi'nin ülke ekonomisine katkı sağlamak için ilk olarak başlattığı, Geri Dönüşüm Projesi'ne öğrencilerden büyük destek geldi.

Geri Dönüşüm Projesi'ne katı sunmak için Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret eden Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencileri, projeye katkı sunmak için her türlü görevi üstlenmeye hazır olduklarını söyledi.

Öğrenciler adına ilk olarak konuşan Mazlum Kaya, "Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde okulumuza pil konteynırlarının yerleştirildiğini görünce çok mutlu olduk. Biz de ders kitaplarımızın aynı şekilde eğitim ve öğretim yılı sonunda Geri Dönüşüm Projesi kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini düşündük. Bu konuya son derece duyarlı olduğumuz için bir dilekçe yazarak okulumuzdaki tüm öğrencilerle birlikte bu kampanyaya destek olmak istedik" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise "Bu örnek davranışınız inşallah diğer okullarımıza da örnek olur. Bundan böyle sizlerle birlikte müşterek çalışacağız. Ağaçların ekilmesi, korunması kollanması ve bakımı son derece zor. Bu konuda da siz değerli gençlere büyük görevler düşüyor. Sizlere tekrar bu anlamlı onurlu davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 15:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?