3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Mis Alışveriş Merkezi açıldı

Elazığ'ın en büyük alışveriş merkezi olarak inşa edilen Mis Alışveriş Merkezi açıldı. Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, holdingin 57. işyerinin açıldığını belirterek, "Misyonumuz şehrin insanı ile şehri kalkındırmaktır. Bölgede yatırımlarımız devam edecektir" dedi.


Mis Holding, Elazığ'ın en büyük alışveriş merkezini hizmete açarak holding bünyesindeki 57. işyeri ve 41. markete ulaştı. Misland kompleksi içinde yer alan Mis Alışveriş Merkezi hipermarket özelliği taşıyor. Sade bir törenle hizmete giren alışveriş merkezinin açılışında konuşan Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, Misland projesi ile gelecek 100 yılı planlayarak hareket ettiklerini belirtti ve "Hipermarket ise bunun bir parçası" ifadelerini kullandı.


Demirbağ, "57. işyerini ve 41. marketimizi açıyoruz. Misland projesi 100 milyon doları aşan bir projedir. Fizibilitesi 127 milyon YTL'dir. Misyonumuz şehrin insanı ile şehri kalkındırmaktır. Bunu da doktora tezlerine konu olacak şekilde, Türkiye'ye çok güzel örnek olacak nicelikle yaptık. Bunu uzmanlar söylüyor. Misland'a Elazığlıların bizden daha çok sahiplenmesini, reklamını yaptığını memnuniyetle görüyoruz. Birilerinin mutlaka istihdamla, yatırımla ciddi şekilde uğraşması gerekmektedir. Hele hele Doğu Anadolu'da ise 2-3 kat daha fazla çalışması gerekmektedir. Çünkü bölgenin buna ihtiyacı var. Biz bu işin lokomotifi olduk" şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Nihat Demirbağ, hazırlanan açılış pastasını keserek davetlilere elleriyle ikram ederken, marketi basın mensuplarına gezdirerek bilgi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 15:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan kaya IP: 88.245.3.xxx Tarih : 24.08.2008 23:42:42

türkiye için çalışan herkese teşekkürler.Gakgoş eli Elazığ için çalışan kişilerden Allah razı olsun.bu alışveriş merkezi elazığıma,gakgoşlarıma hayır getirir inşaallah.