3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Mis AVM'de 10 ay kira yok

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ Mis Holding Alışveriş Merkezi'nde (AVM) bulunan işyerlerini kiralayanlardan 10 ay boyunca kira almayacaklarını ve daha sonraki yıllarda ise kriz devam ettiği süre içinde 2010 yıllının ilk 6 ayına kadar yüzde 50 oranında kira alacaklarını bildirdi.

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ'ın konuyla ilgili olarak düzenlediği basın toplantısına Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Ali Şekerdağ katıldı. Toplantıda Demirbağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) başlattığı "Kriz varsa çare de var" kampanyasına destek amacıyla Mis AVM'den işyeri kiralayanlardan 10 ay boyunca kira almayacaklarını söyledi. Demirbağ, "Kriz devam ederse 2010 yıllının ilk 6 ayına kadar yüzde 50 oranında kira alacağız. Her konuda ilklere imza atan şirketimiz her konuda öncülük etmiştir" dedi.

Vali Muammer Erol ise kriz varsa çaresinin ise kafalarda, yüreklerde ve bileklerde olduğunu belirterek, "Eğer yüreğimizde ve bileğimizde çare üretmek varsa krizi konuşmanın anlamı yok. Nihat Demirbağ yüreğinde ve bileğinde krize inat ciddi bir imkan ortaya koymuştur. Örnek bir davranıştır. Bu imkanı Elazığ ve Elazığlılar iyi değerlendirmelidir. Bu imkan kafalarda çare arayanlara iyi bir imkan, güzel bir fırsat" diye konuştu.

Toplantıda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl ise Mis Holding tarafından alınan kararın örnek bir davranış olduğunu belirterek, bu kampanyanın önemli bir açılım olduğunu ve kriz ortamının nasıl canlandırılacağının bir örneği olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 14:41:02
Güncelleme :28 Haziran 2009 Pazar 15:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?