30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

MTTB Genel Sekreteri Elazığ'da

MTTB GENEL SEKRETERİ ATİLA ELAZIĞ'DA

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Sekreteri Emrah Atila ve beraberindeki heyet Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanğlu'nu makamında ziyaret etti.

MTTB tarafından düzenlenen programlara katılmak üzere Elazığ'a gelen Emrah Atila'nın yanı sıra ziyarette Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Usame Döner, MTTB Elazığ Şube Başkanı Semih Furkan Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Çakas ile Mehmet Akif Sarı da hazır bulundu. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu MTTB Genel Sekreteri Emrah Atila ile beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. Genel Sekreter Atila, Başkan Selmanoğlu'nun

kendilerini kabulü dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, Selmanoğlu'nun Elazığ'a hizmet için adeta gecesini gündüzüne kattığına şahit olduklarını ifade etti. Başkan Selmanoğlu ise bir döneme damgasını vuran ve milli-manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştiren MTTB'nin yeniden kurulması ve Elazığ'da faaliyetlerde bulunmasının çok önemli olduğunu belirterek, özellikle ülke kalkınması için heyecan duyan ve gayret gösteren yeni neslin yetişmesinde aktif rol oynayacağını bildirdi, gelen heyete çalışmalarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:59:00
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?