3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Numan Kurtulmuş Elazığ'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş partisinin aday tanıtım toplantısı için geldiği Elazığ'da hiçbir din mensubu ile kavgaları olmadığını belirterek, "Biz ancak zalimlere düşmanlık yaparız. Siyonist ideolojinin esiri olmuş olan bir toplum, 'Biz bütün insanlardan üstünüz' diyerek Ortadoğu halkının ensesinde boza pişiriyor" dedi.

Partisinin il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı programı için Elazığ'a gelen SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Hazar Düğün Salonu'nda yaklaşık iki bin partiliye hitap etti. Kurtulmuş, partisinin hiçbir din mensubu ile ne kavgalarının olduğunu ne de düşmanlığının olduğunu belirterek, "Bizim bir ölçümüz var; biz ancak zalimlere düşmanlık ederiz. Nerede kim olursa olsun bütün zalimlerin karşısına çıkarız. Nerede kim olursa olsun mazlumların yanındayız. Biz antisepitik değiliz. Biz herhangi dini
ve ırkı aşılamıyoruz. Ortadoğu'da sorun Müslümanlarla Yahudilerin yan yana yaşaması değil. Ortadoğu'da biz asırlardır Yahudilerle, Hıristiyanlarla bir arada yaşıyoruz. Hiçbir şehirde Gayrimüslimlerle bir problemimiz yok. Bizim hiçbir şekilde din ve ırk mensuplarıyla problemimiz yok. Ama ne oldu da Ortadoğu bu hale geldi. Oturup da bunu düşünmek lazım. Asırlardır barışın yurdu olan Ortadoğu şimdi savaşın ve zulmün yurdu oldu. Çünkü, Osmanlı buralardan çıktıktan sonra bu bölgede bir ayrılık tohumu ektiler.
Bir fitne ektiler ve bütün insanları birbirine kırdırdılar. Şimdi Büyük Ortadoğu Projesi vasıtasıyla aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Siyonist ideolojinin esiri olmuş olan bir toplum, 'Biz bütün insanlardan üstünüz' diyerek Ortadoğu halkının ensesinde boza pişiriyor" şeklinde konuştu.

Krizin Türkiye ekonomisini ciddi şekilde kuşattığına dikkat çeken Genel Başkan Kurtulmuş, Türkiye'nin dışa bağlı ekonomiden vazgeçilmediği takdirde çok ciddi problemlerle karşı karşıya kalacağını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 12:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?