3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Öğrenci Konseyi başkanını seçti

F.Ü. ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMİ YAPILDI

Fırat Üniversitesi'nde Öğrenci Konseyi seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Öğrenci Konseyi Başkanlığı görevine, başkanlığa tek aday olan Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans öğrencisi Mehmet Gülümser seçildi.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda yapılan seçimlere, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Kılıç, Prof. Dr. Erdal Yılmaz ile fakülte temsilcisi öğrenciler katıldı. Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı seçimleri öncesinde Fakülte ve Meslek Yüksekokulu temsilcisi öğrencilerle bir toplantı yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, öğrencilerin sorunlarını dinleyip görüş ve düşüncelerini aldı. Fırat Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, öğrencilerin Öğrenci Konseyi Başkanları aracılığıyla üniversitenin yönetiminde temsil edildiğini ve alınan kararlara katılımlarının sağlandığını dile getirdi. Üniversite yöneticileri olarak öğrencilerin görüş ve düşüncelerine her zaman çok önem verdiklerine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, öğrencilerin bütün sorunları ile yakından ilgilendiklerini, Öğrenci Konseyi Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Gülümser'i kutladığını belirtti.

Yapılan Öğrenci Konseyi seçimlerinde başkanlığa Mehmet Gülümser, başkan yardımcılıklarına Oğuz Erdem ile Nurettin Demirel seçilirken, Genel Sekreterlik görevine ise Hatice Oral seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 16:59:02
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 09:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?