22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Olağanüstü kongreye doğru

Elazığspor Basın Sözcüsü Selami Ekici, 10 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede yönetim olarak aday olup olmamayı değerlendireceklerini söyleyerek, "Ağırlıklı görüş aday olmayacağımız yönünde ama bu olmayacağımız anlamına da gelmez. Yeni aday çıkarsa, biz aday olmayız diye düşünüyorum" diye konuştu.


Olağanüstü kongrenin 10 Ekim'de Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleşeceğini belirten Basın Sözcüsü Ekici, ilk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 17 Ekim'de aynı yer ve aynı saatte yapılacağını söyledi.

Futbolcuların bugün Elazığ'da olacağını, Teknik Direktör Erol Tok'un dönmemesi durumunda tüzük gereği gerekeni yapacaklarını ifade eden Ekici, "Bir teknik direktörün, futbolcuların paralarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesine aykırı hareket etme hakkı yoktur. Futbolcular da bugünden itibaren antrenmanlara katılacak" dedi. Futbolculara 4 aydır ödeme yapılmadığının doğru olduğunu, yönetim kurulu olarak bu sıkıntıyı yaşadıklarını ifade eden Ekici, "Elazığspor'un önünü açmak için olağanüstü kongre kararı aldık. Futbolcuların paralarını alamadıkları için kulübe gelmeme lüksleri bulunmuyor. Elazığspor'a sahip çıkmak isteyenlerin kongrede gerekli çoğunluğu sağlamaları gerekiyor. Biz birinci toplantıda hazır olacağız.


Eğer Elazığspor'a sahip çıkıyorlarsa o gün 150 kişiyi toplasınlar ve Elazığspor bir an önce yönetimine kavuşsun. Ağırlıklı görüş kongrede aday olmayacağımız yönünde ama bu olmayacağımız anlamına da gelmez. Bunu değerlendireceğiz. Yeni aday çıkarsa, biz aday olmayız diye düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 16:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?