5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

PKK orman yaktı

Elazığ'ın Sivrice İlçesi ve Hankendi Beldesi yakınlarında geçtiğimiz günlerde çıkan orman yangınlarını, terör örgütü PKK'nın kolu olan TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) üstlendi. 

Kuzey Irak'tan yayın yapan "Nasname" adlı internet sitesinde yayınlanan haberde, Sivrice İlçesi yakınlarında 50 dönüm, Hankendi Beldesi'nde ise 15 bin dönüm ormanın yangınını, PKK'nın kolu olan "Kürdistan Özgürlük Şahinleri" adlı grubun üstlendiği belirtildi. 

9 Ağustos günü Elazığ'ın Sivrice İlçesi yakınlarında ve Hankendi Beldesi'nde çıkan orman yangınınlarında yem fabrikası da yanmış, maddi zararın ise yaklaşık 9 milyon YTL olduğu açıklanmıştı.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2006 Çarşamba 15:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CİHAT İLHAN IP: 85.105.46.xxx Tarih : 6.09.2006 12:11:30
bu konulara bir turk vatandaşı olarak sadece üzülerek bakmaktan başka birşey gelmiyor elimden.Ama elazığ için vatan için ne gerkiyorsa yapmaya hazırım.Yeterki bu olaylar karşısında suskun kalmıyalım.Bizim elazığımız bizim VATAN'nımız olarak bu konuların üstüne gidelim bizim polisimiz bizim askerimiz daha doğrusu EMLİYET niye sessiz kalıyor bu konulara gerçekten bilmiyorum saygılar...