3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Radyo Fırat yayına başladı

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yerel yayın yapan Radyo Fırat'ın açılışı yapıldı.

Fırat TV stüdyosunda yapılan Radyo Fırat'ın açılış törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkin Oğur, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürüm, diğer Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, İletişim Fakültesi'nin teknik alt yapısının geliştirilmesi konusunda önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Fırat Televizyonu'nun teknolojik alt yapısını geliştirdik ve Radyo Fırat'ı kurduk. İletişim Fakültesi öğrencileri burada geniş bir uygulama alanı bulmaktadırlar ve kendilerini en etkin biçimde yetiştirmektedirler. Gerek akademik gerekse profesyonel basından televizyonumuzu ziyaret edenler Fırat Televizyonu'nun alt yapısını taktir etmişlerdir" dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürüm ise, kendilerine her türlü desteği veren Rektör Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz'a teşekkür ettiğini söyledi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürüm, Radyo Fırat'ın kurulmasında emeği geçen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkin Oğur ve Yapı İşleri Daire Başkanı Kürşad Özger'e teşekkür plaketi verdi.

Konuşmaların ardından Radyo Fırat'ın açılışı, Rektör Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz ve gazeteci yazar Şükrü Kacar tarafından birlikte yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 18:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif ulaş IP: 85.108.219.xxx Tarih : 19.05.2008 15:44:15

çok sevindim bende bir elazıglı olarak fırat üniv ve emegi gecen herkese sonsuz sevgiler tesekkürlerr