3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Ramazan'a özel Umre turları

Elazığ Müftülüğü Ramazan ayına özel turların da yer aldığı umre turları düzenleyerek tur için başvuruların sürdüğünü bildirdi.

Elazığ Müftüsü Ömer Kocaoğul, umreye gidecek vatandaşlar için 7 günlük, 10 günlük, 14 günlük ve 20 günlük turların bulunduğunu, bazı turların lüks ve ekonomik fiyatlarının olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Elazığ'dan umre ziyaretlerine gitmek isteyen vatandaşlarımız, kendilerine uygun olan süreleri kapsayan programlara başvurularını yaparak bu ziyareti gerçekleştiriyorlar. 7 gün süreli ziyaretlerde 16. tura gelindi. 10 günlük turlarda 10. tur, 14 günlük turlarda ise ikinci tur gidecek. Bu turda lüks ve ekonomik olmak üzere iki seçenek var. Vatandaşlarımız bunlardan birini seçebilir. 20 günlük turlarda altı ve yedinci turlar kutsal topraklara gidecek. Tabii ki tüm turlarımızın Ramazan ayına isabet eden bölümleri mevcut. Bu yıl Ramazan ayını kutsal topraklarda geçirmek isteyenler için özel bir program hazırlandı. 30 gün süreli olarak düzenlenecek umre ziyareti 30 Ağustos'ta başlayıp 4 Ekim'de sona erecek."

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 15:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?