4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Rektör yaralı öğrencileri ziyaret etti

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, Elazığ - Diyarbakır karayolunda meydana gelen trafik kazası sonucu yaralanan ve tedavi altında bulunan Teknik Eğitim Fakültesi öğrencilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Üniversitelerarası Kurul Toplantısı nedeniyle Elazığ dışında bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, bugün Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavileri süren üniversite öğrencilerini ziyaret ederek, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Rektör Muz, meydana gelen kazadan dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını belirterek, kazada yaralanarak hastanede tedavi altına alınan yaralılara acil şifalar diledi. Rektör Muz, "Bu kazanın meydana gelmesi bizi son derece üzdü. Böyle kazaların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Üniversitemiz hastanesinde tedavileri devam eden öğrencilerimizle yakından ilgileniyoruz. Onların her türlü tedavisi yapılıyor. Bir an önce sağlıklarına kavuşarak okullarına dönmeleri en büyük arzumuz. Kazada hayatını kaybeden 2 öğrencimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavileri devam eden Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencilerinden Selçuk Yıldız ile Serkan Çelikkol'un sağlık durumu iyiye doğru giderken,Celal Beşaltı'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisin devam ettiği, Fikri Aysel'in ise taburcu edilerek memleketi Tarsus'a gönderildiği açıklandı.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 18:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?