3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Saadet'e büyük katılım

Elazığ'da bin 600 kişi törenle Saadet Partisi'ne katıldı.

Törende konuşan eski Devlet Bakanı Ahmet Cemil Tunç, her zaman haklının yanında olduklarını belirterek, "Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar iş başa düştüğünde hep bu ülkeye, bu millete hizmet etmeye gayret ettik" dedi.

Elazığ Haneden tesislerinde düzenlenen törene çok sayıda partili ve eski Milletvekilleri katıldı. Burada konuşan eski Devlet Bakanı Ahmet Cemil Tunç hiç bir zaman kuvvetten yana olmak istemediklerini söyledi. Tunç, "Her zaman hakkın yanında olduk. Her zaman haklının yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar iş başa düştüğünde hep bu ülkeye, bu millete hizmet etmeye gayret ettik. Bundan sonrada davamız da gayemiz de budur. Hizmet etmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki cenabı Hak seçimler vesilesi ile bir daha bize nasip edecektir" diye konuştu. Daha sonra kürsüye gelen SP Elazığ Belediye Başkan adayı Kenan Altıngök, elinde bulundurduğu klasörü göstererek,"Şu gördüğünüz klasörde bin 624 kişinin imzası vardır. Biz basın kuruluşlarına 1600 kişi dedik. Bazı arkadaşlara baskı yapılarak 4 kişinin ismi silinmiştir. 1600 koç gibi arkadaş bizimle beraberdir. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gerekirse bin 600 kişi noter kanalıyla bile istifa eder bizim kimseden korkumuz yoktur. Halka rağmen, tabana rağmen siyaset yapılamayacağını bugün bu salonda ispat etmiştir bu arkadaşlarımız" dedi.

Daha sonra SP'ye katılanlara eski Devlet Bakanı Ahmet Cemil Tunç, SP İl Başkanı İlyas Keskin ve Kenan Altıngök tarafından rozetler takıldı. Saadet Partisi yetkilileri, partiye geçen kişilerin AK Parti'den istifa ederek partilerine geçtiğini iddia etti.
 

Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?