4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Sarıgül tekerlekli sandalye dağıtacak

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şubesi'nin talebi doğrultusunda İstanbul Şişli Belediyesi'nin göndereceği 50 adet tekerlekli sandalye Mustafa Sarıgül'ün de katılımıyla 12 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek törenle dağıtılacak.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Ömer Çöteli, İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün büyük bir hassasiyet göstererek ihtiyaçları olan 50 adet tekerlekli sandalyeyi temin ettiğini ve bunları 12 Nisan Cumartesi günü PTT Meydanı'nda kendi elleriyle dağıtacağını söyledi. Sarıgül'ün bu ilgisinin kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Dernek Şube Başkanı Ömer Çöteli, "Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği olarak İstanbul Şişli Belediye Başkanı sayın Mustafa
Sarıgül'den 50 adet tekerlekli sandalye talebimiz olmuştu. Kendisi sağolsun bizi kırmayarak bu talebimizi yerine getirmiştir. 12 Nisan Cumartesi günü sayın Sarıgül'ün de katılımıyla PTT Meydanı'nda tekerlekli sandalyelerimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Sarıgül'ün şahsında Şişli Belediyesi'nin bu talebimizi dikkate alması bizleri son derece memnun etmiştir. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Çöteli ayrıca, 25 adet akülü tekerlekli sandalye sözünü aldıklarını da kaydederek, "İnşallah bu 50 adet tekerlekli sandalyenin haricinde 25 adet akülü araç da bizlere teslim edilecek. Bu teslim gerçekleştiğinde kamuoyuna duyuracağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 17:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat bal IP: 78.162.210.xxx Tarih : 11.04.2008 13:31:08

başkan dedin mi böyle olması lazım ülkesinin her köşesine dil din ırk ayrımı yapmaksızın onların sorunlarına kayıtsız kalmamasını isterim.çalışmalarının devamını dilerim.