3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Şarjı biten kuyruğa girsin!

Elazığ'da bir büfeci, internetten araştırıp bulduğu bir makine ile, telefon şarjı bitenler için 1 lira karşılığında şarj hizmeti veriyor.

Elazığ'ın Gazi caddesi üzerinde büfe işleten Deniz Doğan adlı genç, cep telefonlarının şarjı bitenler için getirdiği şarj makinesi ile 15 dakikada dolum işlemi yapıyor.

Zaman zaman şarj işlemi için kuyruk olduğu görülürken, ilk icat olarak görülen makinenin meraklıları tarafından da uzun uzun incelendiği görüldü. Büfe işletmecisi Deniz Doğan, sık sık telefon şarjı bitenlerin kendisinden yardım istediğini belirterek bu konuyu internetten araştırdığını ve bir firma ile anlaşarak makineyi getirdiğini söyledi.

Deniz Doğan, "Elazığ'da böyle bir şey yoktu. İnternetten araştırıp bulduk. Talep vardı. İyi de oldu. Vatandaşın ihtiyacı karşılanıyor, yoğun ilgi var. Makine, 1 lira ile çalışıyor. Çarşıda olduğun sırada şarj bittiğinde 1 lirayı attığında telefon 15 dakikada şarj oluyor. Bir dolumda bir saat ile 3 saat arası görüşme imkanı sağlanıyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 17:08:09
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 17:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kırdağ IP: 88.228.133.xxx Tarih : 19.12.2009 11:04:43

slm sizden bu makıneyı nereden temın ettıgınız hakkında bilgi almak istıyorum...  bende bunu konya ılınde yapmayı dusunuyorum  yardımcı olursanız sevınırım.... cevapınızı beklıyorum   hayırlı işler.....