5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Sebze halinde tadilat sürüyor

ELAZIĞ SEBZE HALİNDE TADİLAT DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi yeni inşa edilen Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde işyerlerine yönelik bir takım çalışmalar başlattı.

Sebze hali esnafının yaz ve kış aylarında yağmurdan ve aşırı sıcaktan korunabilmeleri için ekipler, beş metre uzunluğunda sundurma çatı inşasını tamamladı.

Ayrıca sebze halinin ihtiyacı olan bay ve bayan lavabo inşaatında ise sona gelindi. Şehrin ihtiyacını karşılayacak şekilde planlanan ve geçtiğimiz aylarda hizmete giren sebze halinde işyerlerinin daha verimli kullanılabilmesine yönelik gerçekleştirilen uygulamalar esnafların da beğenisini kazanıyor. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehrin

doğusunun batısı gibi hizmetten yararlandığını ifade ederek, Yeni Sebze Hali içerisindeki sosyal tesislerin kısa süre sonra hizmete gireceğini söyledi. Başkan Selmanoğlu açıklamasında şunları belirtti:

"Sebze hali esnafımızın mağduriyetlerini gidermek için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Sundurma çatı sayesinde esnaflarımız ve vatandaşlarımız kışın yağmurdan yazın da sıcaktan korunmuş olacak. Aynı zamanda iş yeri sahiplerinin ihtiyacını karşılamak üzere sosyal ünite ve donatılar da kısa bir süre sonra hizmete girecek".

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2011 Cuma 17:48:05
Güncelleme :14 Ocak 2011 Cuma 17:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?