3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Şehide son görev

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Çan köyü kırsal alanında teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Ali Yüksel için Elazığ Askeri Hastanesi'nde tören düzenlendi. 

Şehit Er Ali Yüksel için bugün saat 12:00'de Elazığ Askeri Hastanesi'nde resmi bir tören düzenlendi. Törene Elazığ Vali Vekili Kadir Balaban, 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Eyüp Kaptan, Belediye Başkan Vekili Gültekin Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile çok sayıda askeri ve sivil erkan katıldı. Şehit Ali Yüksel, okunan dua ve yapılan saygı duruşu sonrası ambulansla memleketi Şanlıurfa'ya gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 13:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hursehit IP: 78.135.24.xxx Tarih : 9.09.2008 22:12:04

oncelikle sehidimize allahtan rahmet diliyorum. "aziz sehidim mekanin cennet olsun" guzelim sehirimizin adini boyle haberlerde duymak beni cok incitiyor. elazig devlet ve millet sevgisi ile bilinen bir sehirdir. aramizda kahplere, hainlere yer yok. yuce turk milleti elbet sehidinin intikamini alacaktir. aziz sehidim kanin yerde kalmayacak' adin hafizalardan silinmeyecek ve daima rahmetle anilacaksin. ruhun sad olsun...