3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Selmanoğlu kolları sıvadı!

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Elazığspor'da son günlerde yaşanan krize Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu el koydu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yönetimin istifa etmesi üzerine devreye girerek, Elazığspor'un yeni ve güçlü bir yönetime kavuşması için kolları sıvadı. Görevlendirdiği bazı kişileri Elazığspor Kulübü'ne göndererek ödenmesi gereken acil paraların dokümanını isteyen başkan Selmanoğlu'nun öğleden sonrasında da kurmaylarıyla bir araya gelerek, güçlü bir yönetim oluşturulması için toplantı yaptığı öğrenildi.

Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Köse veya Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu'nun başkanlığında belediye destekli güçlü bir yönetim oluşturma çabalarının sonuna gelindiği ve yeni yönetimin hafta içerisinde kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi.

Bu arada önceki akşam şehri terk eden yeni transferlerin, bu gelişmeler üzerine yeniden Elazığ'a dönme kararı aldıkları öğrenilirken, bu oyuncuların Kahramanmaraşspor karşılaşmasında forma giyemeyecekleri öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 17:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?