30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Selmanoğlu oğlunu evlendirdi

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI SELMANOĞLU OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, oğlu Sencer Selmanoğlu ile Sinem Kökçü'nün nikahını kıydı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun oğlu olan Eczacı Sencer Selmanoğlu'nun Hazar gölü Mavi göl tesislerinde yapılan düğün törenine katılan AKP Elazığ Milletvekilli Necati Çetinkaya, bir gazetecinin, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mevzide ayakta durdu, buna ne diyeceksiniz?' sorusuna, "Bunlar basit şeyler, Basite indirgemekten başka bir şey değil. Ben o toprakları çok iyi biliyorum. Ayakta durdu mu terör mü biter. Meseleyi bu kadar sulandırmanın anlamı yok. Ben açıkça söylüyorum

sulandırmaktır meseleyi. Ciddiyetten öteye götürmektir meseleyi. Efendim ben ayakta durdum sen oturdun. Mesele midir, o. Ciddi bir meseledir bu gayri ciddi yaklaşırsan, meselesi sulandırmış olursun. Biz ciddi bakıyoruz meseleye onun için meselinin ciddi olarak üzerindeyiz. Son terörist kalıncaya kadar mücadelemiz sürecek. Bir mücadele bir günlük mücadele değil. Kararlılıkla meselenin üzerine gidiyoruz" diye konuştu.

Düğün törenini katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Tahir Öztürk, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Elazığ Valisi Muammer Erol Sencer ve Sinem çiftinin nikah şahitliği yaparken, genç çiftlerin nikahını damadın babası olan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu kıydı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI SELMANOĞLU OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 15:18:01
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 16:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUĞBA GÜLER IP: 78.181.67.xxx Tarih : 15.07.2010 18:28:22

hocam allah mesut mutlu etsin.