6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Selmanoğlu pazarcılara yağmurluk dağıttı

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, pazar yerinde esnafa yağmurluk dağıttı. Zabıta Müdürü İbrahim Özgen Erdoğmuş ve Pazarcılar Dernek Başkanı Cemil Sertkaya ile birlikte Cumartesi Pazarına gider Selmanoğlu, esnafa yağmurluk dağıttı. Diğer yandan Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazar esnafının tamamına kimlik kartı ve numara verdi. Bu çalışma sayesinde daha düzenli ve planlı bir pazar oluşturulacağı belirtildi. 

Selmanoğlu, pazarcılara yağmurluk dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada "Elazığ’a tertipli düzenli pazarcılık anlayışını birlikte getiriyoruz. Müşterilerinize iyi hizmet, iyi bir kazanç elde edebilmeniz için şimdi birlik ve beraberlik içinde özellikle hepimiz bir hizmete tabiyiz" dedi.

Değerli müşterilerinizle esnaf kardeşlerimiz bazı sürtüşmelere giriyor. Bu sürtüşmelerde vatandaşlarımız bu pazarcının kim olduğu ve yeri nerdedir diye bizden talepte bulunuyorlar. Her pazarcımızın artık bir tabelası ve de bir kimlik kartı bulunmaktadır. Bizler de artık bu tabelaları ve de kimlikleri zaman zaman sizden sorarak sizleri denetim altında tutacağız. Pazarcı esnafımıza bir tertip ve düzen getirmek amacıyla bugün sizlere birer yağmurluk hediye ediyoruz" diye konuştu.

Pazarcılar Dernek Başkanı Cemil Sertkaya ise burada yaptığı açıklamada "Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren bizlerin yanındadır. Bu yağmurlu günde bizlere hediye edilen yağmurluktan dolayı da teşekkür ediyorum. Kendilerine çalışmalarına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, daha sonra pazar esnafından çeşitli alışveriş yaptı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 14:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?