4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Selmanoğlu'na teşekkür ziyareti

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Mehmet Tan, '6 Nisan Dünya Amatör Spor Günü'ne verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

ASKF yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Genel Başkan Mehmet Tan, "Her faaliyetimize olduğu gibi 6 Nisan Dünya Amatör Spor Günü etkinliğine de gerçekten büyük bir destek verdiniz. Bu katkılarınız bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şehrin her alanda gelişmesi ve kalkınması noktasında gösterdiğiniz yoğun katkılarınızı ilimiz amatör sporu için de göstermiş olmanız her türlü takdirin üstündedir. Bu anlamlı desteklerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ancak sizlerin ileri görüşlülüğünüzle ismini bir parkta yaşatacağımız Kırgız yazar merhum Cengiz Aytmatov'un hakka yürümesinden dolayı sizlere taziyelerimizi sunuyoruz" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise, ASKF'nin yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"6 Nisan Dünya Amatör Spor Günü olarak yaptığınız çalışmalar ulusal arenada ses getirdi. Sizler bu meşaleyi ilimizden yaktınız. Gerçekten güzel hizmetlerinizin olduğunu ben de yakinen biliyorum. Ayrıca merhum Aytmatov adına vermiş olduğunuz taziye dilekleriniz için de mutlu olduğumu belirtiyor, sizlere çalışmalarınız da başarılar diliyorum."

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 18:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?