4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Selmanoğlu'ndan anlamlı ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu bayramın 3. gününde 'Kimse Yok mu Derneği' ile birlikte yardım dağıttı.


Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şube Başkanı Cihat Bulut, Belediye Başkanı Selmanoğlu'nun fakir fukaraya her zaman destek verdiğini ifade ederek, böylesine güzel bir günde fakirin sofrasına yapılan yardımın önemine değindi.

İlk olarak Aksaray Mahallesi'nde bir eve giden Belediye Başkanı Selmanoğlu vatandaşların bayramını kutlayarak kendilerine çeşitli hediyeler verdi.


Kimse Yok mu Derneği Şube Başkanı Cihat Bulut Kurban Bayramı dolayısı ile ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlar yapıldığını belirterek, Süleyman Selmanoğlu'nun da kendileri ile birlikte aileleri gezmelerinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade etti. Selmanoğlu ise sosyal belediyecilik kapsamında her zaman için fakir fukaraya destek verdiklerini belirterek şunları söyledi:


"Ramazan ayında 4 bin ailemize gıda yardımında bulunduk. Sürekli bu yardımlarımız devam etmekte. Bugün de Kimse Yok mu Derneği ile birlikte bu yardımlarımız sürüyor. Kimse Yok mu Derneği'nin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Bu derneğimizin fakir fukaraya yaptığı yardımlar takdire şayandır. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bu bayramda yapılan yardım oldukça anlamlıdır. 'Bizler komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' Hadis-i Şerifi'nden hareketle bu mutlu günde hemşerilerimizin yanında oluyoruz. İnsanlarımızın birlik ve beraberliğinin sağlaması ve dargınlıkların bitmesi için bayramların önemi büyüktür.

Elazığ milli ve manevi duygularıyla yüklü bir şehrimizdir. Kurban Bayramı iyilik hareketinin doruğa çıktığı manevi bayramlarımızdandır. Bu bayramda bizler elbette ki fakir fukaraya destek olacağız. Zaten hemşerilerimizin tamamı bu anlayışla hareket etmektedir."

İha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 13:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?