7
Mayıs
2024
Salı
ELAZIĞ

Şener, Elazığ'dan 'seçim yok' mesajı verdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Elazığ’daki programı çerçevesinde açılıştan açılışa koştu. Çeşitli açılışlara katılmak üzere Elazığ’a gelen Bakan Şener, Valilik ziyaretinin ardından tarihi Harput Beldesi’ni gezerek yetkililerden tarihi cami ve türbelerle ilgili bilgiler aldı.

Akabinde Ak Parti İl Başkanlığı’na gelen Bakan Şener ve beraberindekiler, bir süre partililer ile görüştü. Bakan Şener, sırasıyla İstiklal ilköğretim Okulu, Sarahatun Kadın Doğum Hastanesi ek binası, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Elazığ Devlet Hastanesi Laboratuarı ile MÜSİAD Elazığ İl Başkanlığı binasının açılışlarına katıldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birlikte açılışlara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, basın mensuplarının erken seçim konusundaki sorularını yanıtlayarak, "Dedikodular asılsızdır. Genel seçim yok. Seçim zamanın da yapılacaktır. Buna heveslenenler olacaktır ama yanılacaklar. Seçim 2007’de yapılacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 19:40:30
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 15:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?