3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Şipal Altın madalya ile dönüyor

Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Önder Şipal 16. Akdeniz Oyunları'nda Altın Madalya kazandı.


İtalya'nın Pescara kentinde Avezzano Spor Salonu'nda yapılan final müsabakasında 69 kiloda Önder Şibal, Faslı Mehdi Khalsi'yi 6-0 sayıyla yenerek, altın madalyanın sahibi oldu. Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Bilal Çoban, öğrencilerinin geçmişte olduğu gibi, bu şampiyonada da Fırat Üniversitesi'ni, Elazığ'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, öğrencilerin başarılı olmalarında katkısı bulunan Milli Takım Antrenörü ve Fırat Üniversitesi Beden
Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ragıp Pala'ya teşekkür etti. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl ise, "16. Akdeniz Oyunları'nda büyük başarı göstererek altın madalya kazanan öğrencimiz Önder Şipal'i yürekten kutluyorum. Elazığımız'a, üniversitemize ve tüm ülkemize büyük bir mutluluk yaşatmıştır. Bundan sonra yapılacak olan tüm yarışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 17:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?