3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Sosyal Güvenlik Merkezi hizmette

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Elazığ İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sosyal Güvenlik Merkezi'nin hizmete başladığı, merkezin resmi açılışının ise Şubat ayında yapılacağı bildirildi. 

SGK İl Müdürü Esat Ceylan, Bağ-Kur binasında yapılan çalışmalar sonucunda bu binanın Sosyal Güvenlik Merkezi haline getirildiğini söyledi. Ceylan, sağlık sektöründe Elazığ, Bingöl ve Tunceli'nin kendilerine bağlandığını belirterek, "Bu illerden gelecek faturalar bu merkezde denetlenecek. 22 Ocak'ta hizmete açacağımızı belirttiğimiz merkez, resmi olarak hizmet vermeye başladı. Ancak düşündüğümüz resmi törenle açılışı yapılmadı. Merkezde 8 doktor, 9 eczacı olmak üzere 17 personel görev yapacak. 

Oluşturulacak birimler gelecek faturaları inceleyecek. Bu binada yapılan değişikliklerle personelimiz çalışmalarını rahatlıkla yapacak. Yapılacak incelemelerin ardından onay verilmesiyle birlikte hak sahiplerinin paraları ödenecek. Sosyal Güvenlik Merkezi'nin resmi açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu konuda gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 14:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?