6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

SP, yeniden 'Sugözü' dedi

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Teşkilatı’nın 2. Olağan Genel Kurulu, parti il binasında yapıldı. Kongrede, Metin Sugözü, yeniden SP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Kongreye, Elazığ Eski Milletvekili ve SP Genel Merkez Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Latif Öztek, İl Başkanı İlyas Keskin, il, merkez ilçe, ilçe ve belde teşkilat üyeleri ile delegeler katıldı.

Genel Kurul’da bir konuşma yapan SP İl Başkanı İlyas Keskin, iktidarın ekonomik, siyasal ve dış politika uygulamalarını eleştirdi. Prof. Dr. Latif Öztek, iktidarın şikayet etme değil, çözüm üretme mercii olduğunu ifade ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) muhalefet gibi davrandığını söyledi. Öztek, müslüman ülkeler üzerinde büyük oyunlar oynandığını, ancak ne AK Parti’nin ne de Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Türkiye üzerine yapılan planların farkına vardığını ileri sürdü.

Yapılan konuşmaların ardından, tek listeyle gidilen Olağan Genel Kurul’da Metin Sugözü, delegelerin 211’inin oyunu alarak SP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 13:22:44
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 13:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?