30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Sun Exspres seferlere başladı

Sun Exspres 2010-2011 Kış tarifesiyle Elazığ, Düseldorf, Frankfurt arasında aktarmasız tarifeli seferlerine başladı.

Pazartesi günleri karşılıklı olarak yapılacak seferlerle ilgili Sun Exspres Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) basın toplantısı düzenledi. Sun Exspres'in düzenlediği seferlerli ilgili düzenlenen basın toplantısına Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ticaret Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve Sun Exspres Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say katıldı. Toplantıda konuşan Say, Anadolu'nun 8 noktasından Almanya'ya sefer düzenleyen tek firma olma özelliğini

taşıdıklarını belirterek, Pazartesi günleri yapılacak olan Frankfurt, Düseldorf seferleri ile bölgesel turizme katkının yanı sıra Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Muş illerine gidecek olan gurbetçiler için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da yapılan yeni pistle Elazığ'ın önemli mesafeler kat ettiğine dikkat çekerek, yolcu potansiyelinin artması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ETSO Başkanı Ali Şekerdağ ise bölgesinde önemli bir merkeze sahip olan Elazığ'ın Almanya ile yapılacak uçak seferleri ile Turizme büyük katkı sağlaycağını belirterek bu seferlerin mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Sun Exspres Genel Müdür yardımcısı Hacı Say'a verilen katkıdan dolayı ETSO'nun plaketini takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2010 Pazartesi 13:08:49
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 16:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?