3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Süper Gençler Futbol Ligi

Malatyaspor Süper Genç Takımı, Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi Doğu Grubu şampiyonu oldu.


Malatyaspor Süper Genç futbol takımı, son maçında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenip şampiyonluğa ulaştı.

Grupta oynanan diğer maçta Şanlıurfaspor, Diyarbakırspor'u 2-1 yenerken, Malatyaspor en yakın takipçisine 5 puan fark atmış oldu.


Malatyaspor Süper Genç Takımı kafile başkanlığını Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz yaptı. Cengiz, gençlerin güzel bir oyunla 2-0 kazandığını belirterek "Bu sonuç bizleri mutlu etti. Altyapı teknik sorumlumuz Hakan Çalışkan ve yardımcısı Faruk Akçınar, altyapı koordinatörümüz Seyfullah Özdemir ve futbolcularımızın bu başarıda büyük payı var. Gruplarda da gençlerimizin başarılı sonuçlar almasını bekliyoruz. Ayrıca bu başarının aynısını Pazar günü A takımımızdan Diyarbakırspor karşısında bekliyoruz" dedi.


Cengiz, Diyarbakır'da çok iyi ağırlandıklarına dikkat çekerek, "Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İhsan Çetin ve Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Başkanı Mahmut Dağ ile değerli yönetim kurulu üyeleri Malatyaspor kafilesiyle yakından ilgilendiler, kendimizi evimizde gibi hissettirdiler. Hepsine gösterdikleri konukseverlikten dolayı şükranlarımızı sunuyor, bu tür davranışların spor camiasına örnek teşkil etmesini diliyoruz" şeklinde konuştu.


Malatyaspor Süper Genç futbol takımı, son 11 maçını kazanıp Doğu Grubu birincisi olmanın sevincini yaşıyor.


Bu arada, Malatya Belediyespor süper genç takımı da kendi sahasında Elazığspor'u 1-0 mağlup ederek, ligi 4.sırada tamamladı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 14:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?