3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Tarihi Harput Mahallesi'nde çalışma

Elazığ Belediyesi tarihi Harput Mahallesi'nde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirirken Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Zaman içerisinde planlanan programa göre verilen tüm sözlerimizi yerine getireceğiz" diye konuştu.

Park ve Bahçeler, İtfaiye, Fen İşleri Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün katıldığı çalışmalarda yüzlerce personel ve iş makinesi de hazır bulundu. 5 müdürlüğe bağlı ekiplerin Harput'ta adeta seferberlik başlattığını kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, benzeri çalışmaların rutin bir şekilde Harput'ta devam edeceğini söyledi. Harput'a verdikleri tüm sözlerin arkasında olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "2004 seçimlerinde verdiğim tüm sözleri

fazlasıyla yerine getiren ve verdiği sözlerden daha fazlasını yapan bir belediye başkanı olarak 2009 Mart ayında verdiğimiz tüm sözleri de unutmuş değilim ama takdir edilmelidir ki verilen bu sözlerin hepsini bir kerede ne şahsım, ne de bir başkası hayata geçirebilir. Zaman içerisinde planlanan programa göre verilen tüm sözlerimizi yerine getireceğiz" dedi.

Harput'un tarihi bir mekan olduğunu ifade eden Başkan Selmanoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bunun belli başlı şartları ve gerekleri var ve bunları yerine getirmeniz gerek. Özellikle Harput'a ilk girişte bile şu an için bir değişikliği görmek mümkün. Başta Elazığ'ın değerli Milletvekillerinin ve hükümetimizin de destekleriyle hazırladığımız projelerimizi hayata geçirecek ve Harput'u ihya edeceğiz. Bu projelerin hayata geçmesiyle Harput sadece Elazığ'ın değil Türkiye'nin önemli tarihi mekanlarından biri olacak ve adeta ziyaretçi akınına uğrayacaktır."

Harput'un kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Selmanoğlu, "Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarımızın ortaklaşa yapacakları çalışmalarla, yakın bir zamanda Türkiye Harput'tan övgüyle bahsedecek" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 14:10:04
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 16:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?