30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

TDH koltuğa bağlı bir hareket değil

TDH GENEL BAŞKANI SARIGÜL ELAZIĞ'DA

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Elazığ Havaalanı'nda yaptığı açıklamada, TDH'de Baykal mantığını reddeden eden bir mantık olduğunu belirterek, TDH'nin koltuğa bağlı bir hareket olmadığını söyledi.

Mustafa Sarıgül bir arkadaşının annesinin taziyesine katılmak üzre özel uçakla geldiği Elazığ'da, havaalanında gazetecilerin sorularını cevapladı. Sarıgül, Baykal mantığını reddeden bir mantığa sahip olduklarını belirterek, "Baykal'ın Türkiye'ye vereceği hiçbir şey kalmamıştır. Sayın Baykal yıllardan beri kendi koltuğunu korumakla eşdeğerdir. Biz, TDH olarak yolumuza devam ediyoruz. Bugünlerde Baykal ile ilgili konuşmayı doğru bulmuyoruz. Sayın Baykal'ın Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

Sarıgül, "Bir soru üzerine TDH yoluna devam ediyor. Biz iktidar olmak için yollardayız. Muhalefet için değiliz. Biz Ankara'ya parti kurmaya gitmeyiz. Biz Ankara'ya iktidarın mührünü Allah'ın izni ile teslim almaya gideriz. Bizim Ankara'da tabela takmaya vaktimiz yok. Demokrasi gereği tabela takan bir sürü parti var. 30 kişi bir araya gelip parti kurabiliyor. Biz Ankara' ya gittiğimizde binlerce arkadaşımız orada yoksa o partiyi kurmanın da anlamı yok. TDH koltuğa bağlı bir hareket değil. TDH liderin koltuğunu korumaya gitmiyor, halkın koltuğunu korumaya gidiyor. Burada da bizim iki gücümüz var, Hakk'a inanıyoruz. halkımıza da inşallah sonuna kadar inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2010 Pazar 14:03:05
Güncelleme :16 Mayıs 2010 Pazar 17:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?