4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Telafi eğitimi programı başlıyor

Elazığ'da mesleki ve teknik eğitim programı kapsamında telafi eğitiminin uygulanacağı, müracaatların 6-17 Ekim tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.


Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, yazılı açıklamasında, mesleki ve teknik ortaöğretim programlarından mezun olmak isteyen genel lise ve imam hatip lisesi mezunları ile bir mesleki ve teknik ortaöğretim programından mezun olup farklı bir dalda mezun olmak isteyenlere yönelik telafi eğitimi programı uygulanacağını belirtti. 6-17 Ekim tarihlerinde başlayacak eğitim programı şu okullarda gerçekleşecek:
"Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde elektrik ve motorlu araçlar teknolojileri; Gazi Endüstri Meslek Lisesinde elektrik-elektrik, makina, kimya ve metal teknolojileri; Ticaret Meslek Lisesinde muhasebe ve finansman ile bilişim teknolojileri; Sıdıka Avar Kız Meslek Lisesinde el sanatları; 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinde elektrik teknolojisi; Palu Mesleki Teknik Eğitim Merkezinde elektrik, metal, ahşap ve bilişim teknolojileri; Keban Çok Programlı Lisesinde elektrik teknolojisi."

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 15:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?