3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Temizlik işleri Ramazanda'da çalışıyor

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 saat vardiyalı çalışarak şehrin bir baştan bir başa temizliğine büyük bir önem vererek titiz çalışmalar gerçekleştiriyorlar.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu Ramazan Ayı dolayısı ile ekiplerin tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını itina ile yürüttüklerini belirterek yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Mübarek Ramazan ayında temiz bir şehir için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını yürütmekte. Ramazanın güzelliğine yakışır bir şekilde ekiplerimiz vardiyalı çalışarak şehrimizin temizliğini yapmakta. Peygamber Efendimizin “Temizlik İmandandır” Hadisi Şerifini bizler kendimize şiar edindik. Bu mukaddes ayda tüm mahallelerimizde ayrı ekipler oluşturarak temizlik çalışmalarını yürütmekteyiz. Bütün mahallelerimizde günlük yapılan temizlik çalışmaları hafta sonları süren temizlik kampanyaları ile de desteklenmekte. Daha temiz bir Elazığ için hemşerilerimizin de bu konuda bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Bu amaçla poşetli sistemle temizlik yapılan mahallelerimizde akşam saat 19.00 ile 24.00 saatleri arasında atıklarını poşetleyerek bırakmalarını önemle rica ediyoruz. Bu saatten önce ve sonra çıkartılacak poşetlerin şehrin imajını zedeleyeceği gibi sağlıksız ortamlar oluşturacaktır.

elezıg.bel
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 18:29:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?