30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Tüp bebeğe ilgi artıyor

F.Ü TIP FAKÜLTESİNDE TÜP BEBEK MERKEZİNE İLGİ ARTIYOR

Fırat Üniversitesi Hastanesi bünyesinde hizmete giren Tüp Bebek Merkezi'ne olan ilginin yoğunlaştığı, hasta sayısının her geçen gün arttığı belirtildi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erhan Yılmaz, merkezin kısa bir süre önce hizmete alınmasına karşılık hasta sayısının 38 olduğunu belirtirken, bu sayının artmasında hastalardan alınan katkı payının diğer merkezlere göre daha az olmasının etkili olduğunu söyledi. Bebek sahibi olamayan ailelere hizmet veren Tüp Bebek Merkezi'nin yaptığı başarılı çalışmaların sonuçlarının bir süre sonra alınmaya başlayacağını da belirten Başhekim Doç. Dr. Yılmaz şöyle dedi: "Bilindiği gibi biz bu merkezi

açabilmek için uzun bir süredir hazırlıklarımızı, bu merkezler için belirlenen tüm kriterleri yerine getirerek tamamladık. Merkezin hizmete açıldığı dönemde 10'a yakın talep vardı. Açılışımızın ardından çok kısa bir süre geçmesine karşılık talep sayısı yüzde 200 oranında bir atış gösterdi. Gelen talepleri karşılamak için de her türlü hazırlıklarımızı yapıyoruz. Vatandaşların taleplerini en iyi şekilde karşılamak üzere de merkezde gerekli önlemler alınıyor".

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 13:46:01
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 15:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?